Print this page

Spang Makandra Golfcup 2018 Featured

|  
(1 Vote)
Published in Special  
Spang Makandra Golfcup 2018

Golfcup 2018

In Amsterdam e.o.

 

Op 7, 8 en 9 september wordt de vierde Spang Makandra Cup | Golf Tournament gehouden, ten bate van het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis, Nederlands Kanker Instituut. Het worden zeker weer drie geweldige dagen met heel veel fun, food, drank en muziek.

De finale dag wordt opgeluisterd met live muziek van 2-Remember (start vanaf 18:30, toegang GRATIS) en we hebben weer een loterij ten gunste van AvL. 7 september op Spaarnwoude, 8 september op de Waterlandse en de finale dag op de 9e op de Hoge Dijk. Op de tweede en laatste dag hebben we een halve shotgun. Wij ontvangen u elke dag met koffie/thee en iets lekkers. U krijgt van ons een driving range token en na afloop 1 consumptie. Optioneel kunt u aangeven of u een lunchpakket wenst en of u nablijft voor de daghap.


Er geldt een handicap grens van 24, als u hierboven zit, speelt u van hcp 24. Inschrijven kan per dag voor de dagprijzen.  Om in aanmerking te komen voor de grande prijs dient u alle dagen te spelen. Op alle dagen zullen we spelen voor extra opbrengsten ten gunste van het AvL.

Registreren kan op de website www.gvn.nl of www.igolf.nl

Read 4003 times

Written By:

Andie
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Latest from Andie