Print this page

De Hotspots van Dyantha Brooks Featured

|  
(2 votes)
Published in Special  
De Hotspots van Dyantha Brooks

Dyantha Brooks

Haar Hotspots in Amsterdam

 

De 26-jarige Dyantha Brooks is een indrukwekkende verschijning. Met bloedmooie lichte ogen, een hele leuke uitstraling en een enorme spontaniteit is het geen wonder dat ze al een tijd voor de televisie werkt als presentatrice.

Ze begon bij radiozender Wild FM, en had haar ochtendshow samen met een collega. Voor muziekzender Xite maakte ze reportages, ze ging met Dj Chuckie naar Ierland en maakte een grachtentocht met de zoon van Bob Marley, en werkt sinds een jaar als presentatrice voor TLC.

Dyantha’s volgende verborgen plekje in Amsterdam is het Surinaams restaurant Spang Makandra. Dit restaurant, dat zich midden in de Pijp bevindt, is een heel klein restaurantje met heerlijk eten. “Vroeger ging ik hier altijd heen met vriendinnen als we brak waren. Het is hier heel goedkoop, terwijl het eten heerlijk is. Het was echt een standaard dagje voor ons: brak zijn, bankhangen en ‘s avonds Spang Makandra halen.”

Spang Makandra is een familiebedrijf. In 1978 werd het restaurant gestart, en twee generaties verder runt de familie het nog steeds. “Ze hebben hier passie voor koken, en maken veel gebruiken van familierecepten.”

 

Read more in Amsterdam Inside.

Read 3039 times

Written By:

Andie
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Latest from Andie